Terkkuja muuten vaan

Kysymyksiä ja keskustelua harrastuksista ja eurasierin koulutuksesta
Avatar
Kata
Viestit: 66
Liittynyt: 29.3.2006 19:09
Paikkakunta: Länsi-Uusimaa

Terkkuja muuten vaan

ViestiKirjoittaja Kata » 21.9.2006 16:50

Pari viikkoa sitten tepastelimme Nitan kanssa pientä karhukierrosta Kuusamossa. Kierrokseen kuuluu paitsi upeita näkymiä niin myös neljä pitkää riippusiltaa ja tuhansia liukkaita ja jyrkkiä portaita ylös-alas ylös-alas. Nita selvisi urakasta mallikkaasti. :D

Vaikka liukas riippusilta heilui ja rimojen välistä näkyi ja kuului äänekkäästi kuohuva koski, :? lyyli ei mennyt kipsiin. :lol:
Lähetettiin emäntä (siis minä) ekana reippaasti ylittämään (näin tietysti kuuluukin tehdä - johtaja kulkee edellä osoittamassa että ei ole mitään pelättävää) - ja tietysti sekin auttoi asiaa että Nitalle tuli hätä päästä turvaan emännän luo. Loput sillat menivätkin Nitalta epäröimättä kuin vanhalta konkarilta, - kunhan itse ylitin sillat aina ekana.

Voin ilokseni kertoa myös että päästiin tosi hyvään agilityryhmään. Nyt treenataan joka toinen kerta tekniikkaa ja joka toinen kerta rataharjoituksia. Valmentajat Sonja ja Taru ovat tosi vaativia ja upeasti kannustavia sparraajia, joten nyt on enää vaan itsestämme kiinni paljonko oikeasti opimme ja kuinka kehitymme agilityssä. Tuntuu tosi hienolta olla mukana näin määrätietoisessa treeniryhmässä. Wau!! :lol:
Terkuin Kata, Carolina ja Nita

Avatar
Jasu-Sari
Viestit: 245
Liittynyt: 2.1.2006 11:57
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

ViestiKirjoittaja Jasu-Sari » 21.9.2006 22:17

Meidän piti alun perin juuri tänään matkustaa Kuusamoon, mutta retki siirtyi joko ensi viikonloppuun tai ensi vuoteen, ja tarkoituksena oli kiertää juurikin myös tuo pieni karhunkierros. Mutta saas nähdä, en tiennytkään että siellä on riippusiltoja, liekö pojat niitä suostuvat kävelemäänkään?!

Sonja on tosi hyvä kouluttaja, on tosi kiva, että saitte kunnon kouluttajat! Sonja treenaa meidän kanssa samassa ryhmässä, ja on meitäkin kouluttanut ja aina saa tosi hyviä ohjeita ja kannustusta, mutta myös virheet korjataan tarkkaan. :wink:
Eurasier urokset
Haukkunevos Jasperi 'Jasu' -99 & Harahill's Gonzales 'Nuka' -02
Karvapallot Koheltaa
www.karvapallot.net


Palaa sivulle “Harrastukset ja koulutus”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija